Gå direkte til innholdet
Utenriksministeriet

Informasjon om webtjenesten - Finlands Ambassade, Oslo : Aktuelt

FINLANDS AMBASSADE, Oslo

Finlands ambassade
Thomas Heftyes gate 1, Oslo
Tlf. +47-2212 4900
E-mail: sanomat.osl@formin.fi
Norsk | Suomi | Svenska |  |  |  | Instagram
Normal skriftStørre skrift
 

Informasjon om webtjenesten

Webplassen Finland.no er en distribusjonskanal for informasjon og tjenester som Finlands ambassade i Oslo og utenriksministeriet produserer.

Om sidene

Øverst på alle sider kan du velge språkversjon, større tekststørrelse og søkning.

Gjennom å klikke på språkversjonene kommer du til webplassens inngangsside på et annet språk.  I den høyre kanten ved de enkelte dokumenter ser du dessuten om den aktuelle siden finnes tilgjengelig på andre språk.

Søkefunksjonen fungerer med hjelp av fritekstsøkning. Det er mulig å benytte asterisk (*) for å erstatte ordendelser og ordene AND eller OR for å kombinere flere ord.

I den høyre kanten på de enkelte sidene finnes språkversjonene og linker til andre relaterte webplasser. Linkene er inndelt  i tre grupper: mer på webplassen, mer hos øvrige utenriksforvaltningen og mer på internett.

RSS Feed

Det går også an å lese alt innhold under rubrikken Aktuelt med hjelp av RSS feed. Du kan bestille den seneste informasjonen i nyhetskategorien med en RSS-leser. Da slipper du å konstant kontrollere om det finnes nytt materiale på webplassen. RSS-materialet er markert med et lite orange ikon RSS.

RSS-lesere finnes å få gratis på nettet. Informasjon om RSS feed finnes blant annet på adressene

Opphavsrett og linker

Rettighetene til tekster, fotos og opptak på disse sider eies av ambassaden, utenriksministeriet eller noen annen som er nevnt i forbindelse med materialet. Noen annen enn ministeriet kan altså eie rettighetene til bildene, men ministeriet har avtalt om retten til å bruke bildene.

Det er tillatt å linke til sidene og sitere tekster, men kilden må da absolutt nevnes. Om du vil bruke materialet på annen måte må du komme særskilt overens om det med ambassaden eller utenriksministeriet.

Det er absolutt forbudt å linke til enkeltbilder.

Behandling av personopplysninger

Webplassen registrerer ikke personopplysninger som kunne lede til identifisering av enkeltbrukere. Bare for å kunne svare på feedback behøver vi kontaktopplysninger til personen som har gitt feedback.

Ansvar

Finske ambassaden i samarbeid med utenriksministeriet er ansvarlig for innholdet i webplassen. I tillegg ettersteber ambassaden å kontinuerlig oppdatere nettjenesten med den ferskeste informasjonen.

Ambassaden har ikke ansvar for korrektheten i informasjonen på websidene som er linket til nettjenesten.

Nærmere opplysninger

Webplassen administreres av Finlands ambassade med ministeriets enhet for webinformasjon ved informasjons- og kulturavdelingen.

Skriv ut siden

Dette dokument

Oppdatert 14.04.2008


© Finlands Ambassade, Oslo | Informasjon om nettjenesten | Contact